Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Tineri reținuți pentru sustragerea banilor din bancomate (VIDEO)

9 iul. 2013,, 16:41   Societate
5895 0
Foto: mai.gov.md
Patru tineri originari din municipiile Bălți și Chișinău sînt bănuiți de poliție că ar fi sustras bani din bancomate. Potrivit Inspectoratului Național de Investigații, în prezent cazul este cercetat de poliție pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate, relatează NOI.md.

Cercetările polițiștilor arată că tinerii cu vîrste cuprinse între 25 şi 30 de ani ar fi instalat la începutul anului curent niște skimmere de citire a informaţiei de pe carduri la un bancomat de pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală.

În urma perchezițiilor la domiciliile acestora, oamenii legii au depistat mai multe carduri de memorie, dispozitive de stocare a informaţiei electronice, carduri bancare cu logoul diverselor bănci, laptopuri, telefoane mobile, cartele telefonice și chei de la casete bancare individuale de tezaur de la o bancă și altele.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală. Pentru asemenea infracțiuni legislația în vigoare prevede o amendă de pînă la 20 de mii de lei sau privațiune de libertate de pînă la 5 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?