Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Mass-media: Сauzele plecării lui Vadim Mișin din PCRM (VIDEO)

9 iul. 2013,, 03:16   Politică
29089 7
Foto: timpul.md
A devenit cunoscut motivul pentru care deputatul Vadim Mișin a părăsit rîndurile PCRM. Iurie Zabunov a declarat în cadrul Zilei politice comune, că deputații din Alianța pentru Integrare Europeană l-au amenințat pe Mișin că va rămîne fără o rețea de magazine, a cărei proprietar era, în cazul în care nu va părăsi rîndurile opoziției.

Referindu-se la anii precedenți de luptă, veteranul forțelor armate a menționat, că în perioada de criză în jurul alegerii șefului statului ”am fi obținut victorie, dacă nu ar fi fost acești trădători. Atunci, trădătorii au schimbat situația și au redus la zero toate eforturile noastre”.

”Astăzi ei încearcă să-și supună organizațiile obștești. Noi sîntem o organizație neguvernamentală și nu aparținem niciunui partid. Printre acești trădători a fost și Mișin, care reprezenta Uniunea Ofițerilor”, a spus Zabunov, menționînd că ”atunci cînd el a făcut pasul respectiv, au fost vehiculate zvonuri, precum că nu suntem de acord cu acțiunile partidului”.

”Rețeaua de magazine Zolușca îi aparține lui Mișin. Atunci i-au spus – sau rămîi fără aceste magazine sau părăsești rîndurile PCRM. Mișin nu a plecat pur și simplu din formațiune, el vrut să ducă după sine și Uniunea ofițerilor”, a subliniat Zabunov.

Potrivit veteranului, organizația pe care o reprezintă s-a împotrivit însă acestor acțiuni, și ”în pofida plecării generalului Mișin, majoritatea reprezentanților au rămas – pentru că sîntem o forță”.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?