Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Cînd vor fi acordate premiile „Moldova Eco Energetică”

22 sep. 2017,, 14:10   Economie
2439 0

Gala premiilor „Moldova Eco Energetică”, ediția 2017, va fi organizată la 8 decembrie curent.

O decizie în acest sens a fost adoptată astăzi de Consiliul de coordonare a concursului, organizat de Agenția pentru Eficiență Energetică, sub patronajul Ministerului Economiei și Infrastructurii, relatează NOI.md.

Anul curent, pentru participarea la Concursul „Moldova Eco Energetică” au fost înaintate 35 de proiecte implementate în diferite localități ale țării.

Consiliul de coordonare a mai stabilit că în cadrul Săptămînii „Moldova Eco Energetică” vor fi organizate un șir de evenimente destinate atît pentru publicul larg, cît și pentru agenții economici și persoanele fizice interesate în inițierea unui proiect/afacere în domeniul dat.

Concursul național „Moldova Eco Energetică” a fost lansat în anul 2012. La primele cinci ediții au participat peste 264 de proiecte de eficiență energetică și surse de energie regenerabilă, 70 dintre care au fost declarate de juriu învingătoare. În perioada respectivă de timp, alte 12 tehnologii eco au fost premiate, iar 19 idei eco – menționate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?