X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Încă un liberal pleacă de la Ghimpu

22 sep. 2017,, 10:08   Politică
2595 0

Deputatul liberal Oleg Ogor a anunțat că părăsește Partidul Liberal și fracțiunea parlamentară, informează NOI.md.

El și-a argumentat decizia prin faptul că obiectivele partidului s-au devalorizat complet, iar liderii acestei formațiuni își urmează doar propriile interese.

„Constat cu mare regret că acele cauze pentru care pledez s-au devalorizat total la vîrful Partidului Liberal. Liderii partidului încurcă politica partidului, iar pînă la urmă a ţării, cu propriile interese. Raţiunea a fost înlocuită cu emoţiile, iar argumentele logice – cu bîlbîeli în spaţiul public. Un astfel de comportament al conducerii formaţiunii distruge şi acel gram de încredere ce a mai rămas în privinţa Partidului Liberal", a declarat Ogor.

El a mai precizat că va continua să activeze în calitate de deputat neafiliat. Deputatul a sugerat că vinovat de situația dezastruoasă din PL se face liderul formațiunii, Mihai Ghimpu, care tratează formațiunea după principiul „partidul sînt eu”.

„Este un principiu leninist, care nu are ce căuta într-o societate democratică. Recomand celor care vor încerca să mă acuze să nu caute vinovați în alte parte, pentru că ei sînt chiar la vîrful partidului”, a adăugat Oleg Ogor.


Menționăm că la începutul lunii septembrie un alt deputat liberal, Iurie Dîrda, a părăsit partidul. Fracțiunea PL numără în prezent nouă deputeți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?