Eurovision stiri: 512
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Candu l-a asigurat pe Michalko că angajamentele vor fi îndeplinite

20 sep. 2017,, 10:10   Politică
2681 5

Spicherul Andrian Candu a avut o primă întrevedere cu noul șef al Delegației UE în Moldova, Peter Michalko, comunică NOI.md.

Candu a anunțat că una dintre prioritățile acestei sesiuni parlamentare este controlul asupra implementării legilor. „Trebuie să urmărim și să evaluăm impactul legilor pentru a ne asigura că normele adoptate funcționează și sînt în beneficiul oamenilor”, i-a spus Candu lui Michalko.

Democratul l-a asigurat pe șeful misiunii UE la Chișinău de faptul că angajamentele asumate de guvernare față de comunitatea europeană vor fi îndeplinite. El a amintit și despre Foaia de parcurs, adoptată în acest sens de Executiv. Potrivit lui, autoritățile sînt determinate să continue parcursul european și modernizarea țării conform standardelor Uniunii Europene.

Oficialii au trecut în revistă principalele subiecte din agenda social-politică și au exprimat deschidere pentru dialog și cooperare. Ambasadorul Peter Michalko a menționat interesul UE pentru țara noastră și susținerea reformelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?