Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Marea Britanie în așteptarea moştenitorului tronului

5 iul. 2013,, 10:34   Externe
5054 0
Foto: ntv.ru
Cel mai aşteptat copil din Marea Britanie ar trebui să se nască la jumătatea lunii iulie, dar presa se grăbeşte să găsească un loc cît mai bun pentru a relata evenimentul, în faţa spitalului St. Mary din Londra, unde va naşte ducesa Catherine.

Micuțul trebuie să se nască pe 11 iulie, potrivit altor date, pe 13 iulie, dar circulă zvonul că micul moştenitor al tronului Marii Britanii se va naşte mai devreme decît a fost anunţat. La reședința Ducesei Catherine stă de gardă un elicopter medical special, dar pe străzile din Londra – o armată de paparazzi. Elicopterul o va transporta pe Kate Middleton la spital imediat ce acest lucru va fi necesar.

Familia regală a optat pentru transportul aerian, deoarece Londra mișună de vînători de știri proaspete. Reporterii stau de gardă la spital, dar și la palatul regal, cauzînd destule probleme serviciului de securitate al cuplului regal.

Cu toate acestea, există o altă versiune, că Kate Middleton a decis să urmeze exemplul prințesei Diana și să inducă în eroare presa, schimbînd data nașterii copilului. Publicul crede că ducesa vrea astfel să se protejeze de presă agasantă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?