X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

5 extratereștri printre pămînteni

5 iul. 2013,, 04:26   Ştiinţă şi IT
13732 1
Foto: sobesednik.ru
Pe data de 2 iulie este marcată Ziua Mondială a OZN-urilor. Această sărbătoare este dedicată celor care studiază fenomenele ce nu au nici o explicație logică și caută dovezi ale prezenței extraterestre pe planeta noastră. "Sobesednik.ru" a identificat 5 oameni celebri, despre care mulți cercetători cred că ar fi extratereștri.

1. Misterele lui Leonardo da Vinci încep din momentul în care s-a născut. Despre amintirile din copilărie, el scrie: "Îmi amintesc că atunci cînd am fost culcat în leagăn, un uliu a venit la mine, mi-a deschis gura cu coada, și de multe ori mi-a atins buzele cu coada." În notițele maestrului se regăsește lista de sarcini de zi cu zi: "A arăta cum se formează și se desfac norii, și de ce un val pare mai albastru decît celălalt, să descriu cauzele zăpezii și grindinii, și cum în aer se creează noi forme și noi frunze pe copaci, și țurțuri pe stînci în locurile reci. " Ca inventator, el a elaborat schițele elicopterului, tancurilor blindate, rachetelor ghidate, submarinelor, mortierelor, parașutei și a anticipat descoperirile epocale ale lui Copernic, Galileo, Newton și Darwin. Există o ipoteză că el ar fi contactat cu reprezentanții civilizațiilor extraterestre, care i-au transmis o parte a cunoștințelor lor. Conform unei alte teorii, el însuși ar fi fost un "extraterestru luminos ", care s-a incarnat pe Pămînt, pentru a da un impuls dezvoltării pămîntenilor.

2. Iar cel mai frapant "extraterestru întunecat" este considerat Adolf Hitler. Hitler avea o energie debordantă - un număr foarte mare de oameni l-au urmat ca hipnotizați. El a supraviețuit mai multor tentative de asasinat. La dispoziția lui în lagărele de concentrare se făceau experimente psihologice și medicale pe ființe umane, la care a asistat de mai multe. În timpul lor rămînea complet impasibil la vederea sîngelui și suferinței. Ufologii cred că "extratereștrii întunecați" nu sînt capabili de emoții umane. Unde a dispărut corpul lui Hitler după "sinucidere" – nu se știe pînă în prezent. Necunoscută rămîne și soarta documentelor, în care Hitler înregistra cu minuțiozitate rezultatele experimentelor sale sîngeroase. În perioada aflării lui Hitler la putere în Germania a fost creat un OZN, ca armă a celui de-al treilea Reich. Unul dintre veteranii Wehrmacht-ului susține că Hitler a inițiat crearea OZN și a dispărut pe submarine în Antarctica.

3. În biografia lui Ulianov-Lenin este un episodul cînd micul Volodea s-a pierdut, iar cînd a fost găsit, copilul a rostit foarte clar expresia: "După 75 de ani, Israelul va renaște!" Și apoi a izbucnit în lacrimi și a început să o cheme pe mama. Cercetătorul Bunici consideră că dispariția micului Volodea a fost direct legată de OZN-uri, care ar putea să-i dea unele supra-capacități. Desigur, liderul revoluționar poseda o enormă energie și carismă, care i-a permis să conducă masele. Este de mirare că Lenin practic pînă în ultima zi a vieții sale avea o activitate intelectuală intensă, scria lucrări. Cînd oamenii de știință au deschis craniul lui, s-a constatat că aproape în întregime este umplut cu var, ceea ce este incredibil pentru un om de rînd. Dar dacă presupunem că Vladimir Ulianov nu a fost un om obișnuit, atunci lucrurile devin explicabile.

4. Fanii lui Elvis Presley cred cu tărie că cumirul lor nu este mort, ci a zburat înapoi pe planeta sa de origine. Presley rămîne una dintre cele mai faimoase personalități ale culturii pop. În America el de mult timp a intrat în viața de zi cu zi a oamenilor obișnuiți, împreună cu președinții și sportivii. De la sfîrșitul anilor 1980 în Statele Unite s-au răspîndit la scară largă organizațiile religioase, care îl idolatrizează pe Presley și așteaptă "a doua venire" a acestuia.

5. O extraterestră era considerată poeta Nika Turbina, dar și - explozie emoțională, un talent strălucit, copilul Pușkin, Mozart poetic. Ea a primit prestigiosul premiu în domeniul artei "Leul de Aur", devenind a doua rusoaică după Anna Ahmatova, care l-a obținut. Dar Ahmatova a primit premiul cînd avea peste șaizeci de ani, iar Nika – 10 ani. Fetița suferea de astm de la naștere. Ea a murit la 28 de ani, sărind pe fereastră

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?