Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Biograful cuplului Brad Pitt și Angelina Jolie i-a dat de gol

5 sep. 2017,, 03:00   Externe
4901 0

Veste șoc la Hollywood! Angelina Jolie și Brad Pitt s-ar fi împăcat la un an de cînd s-au despărțit. Dezvăluirile au fost făcute chiar de biograful cuplului.

Presa internațională anunță împăcarea celebrului cuplu, după ce Ian Halperin, biograful cuplului, a făcut cîteva declarații neașteptate. Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să meargă la cîteva ședințe de consiliere spirituală pentru a îşi relua relaţia.

”Brad a făcut primul pas şi apoi s-au prăbuşit unul în braţele celuilalt. Au fost multe lacrimi. Angelina crede că ea şi Brad Pitt seamănă foarte mult cu Richard Burton şi Elizabeth Taylor. Nu pot trăi împreună, dar nici separat. Angelina a lucrat mult la ea însăşi după incidentul din avion şi la fel a procedat şi Brad. Încă sînt îndrăgostiţi unul de celălalt. Divorţul reprezintă pentru ei doar o foaie de hîrtie. Ei consideră că după ce va fi încheiat, vor avea o foaie curată în faţă şi o vor putea lua de la capăt”, a declarat Ian Halperin.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au format timp de 12 ani cel mai frumos cuplu de la Hollywood. Cei doi mari actori s-au cunoscut pe platourile filmului "Domnul şi doamna Smith". Angelina Jolie are împreună cu Brad Pitt șase copii - dintre care trei sînt biologici: Shiloh, Vivienne Marchelline și Knox Leon, și trei adoptaţi din diferite zone ale lumii: Maddox, Pax, și Zahara. În 2013, a fost supusă unei duble mastectomii, după ce și-a pierdut mama din cauza cancerului de sîn și a șocat pe toată lumea atunci cînd a anunțat că s-a supus și unei operații pentru îndepărtarea ovarelor și a uterului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?