X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

CF „Sheriff” va juca cu „Lokomotiv” (Moscova) în Europa League

28 aug. 2017,, 14:00   Sport
2595 0

Sheriff Tiraspol a fost repartizat prin tragerea la sorți de la Monte Carlo într-o grupă cu FC Copenhaga, Lokomotiv Moscova şi FC Fastav Zlin.

Participarea în grupele Ligii Europei poate împiedica serios Sheriff-ul în disputa pentru un nou titlu de campioană națională la fotbal. De această părere este preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de specialitate, Pavel Ciobanu.

Acesta susţine că clubul Sheriff este în situația de a alege: să se concentreze pe evoluţia în Liga Europei sau pe cea din campionatul intern.

"Nu au încă o bancă de rezerve atît de mare, cu fotbalişti care ar putea să se înlocuiască. Dar să pună fotbalişti de la academie le este frică. Consider că se poate de introdus în teren şi nu o să joace mai rău fotbalişti de la academie de 17-18 ani, aşa cum face Hagi la Viitorul. Ei nu fac acest lucru şi cred că pe două fronturi nu o să poată să joace. Dacă o să se axeze pe ambele competiţii, ei campionii ţării nu o să devină", a spus preşedinte FMF, Ciobanu Pavel.

Sheriff a mai evoluat în grupele Ligii Europei de trei ori. În sezoanele în care au jucat în faza grupelor, "viespile" au reuşit să cîştige titlul naţional de două ori, iar o dată l-au pierdut în detrimentul Daciei.


Această ediţie a Diviziei Naționale este una intermediară. Competiţia se va încheia deja în luna noiembrie. Astfel, lupta la titlu pentru Sheriff ar pute coincide cu cea pentru calificarea în şaisprezecimile de finală ale Ligii Europei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?