Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Londra închide subdiviziunea de studiu a extratereștrilor

25 iun. 2013,, 20:00   Ştiinţă şi IT
3342 1
Foto : romaminuk.net
Au trecut 60 de ani și Ministerul Apărării britanic s-a retras: "Nicio dovadă a existenței extratreștrilor", scrie Enrico Franceschini într-un articol publicat în ziarul La Repubblica.

"OZN-urile nu există. Dar, dacă există, Marea Britanie a încetat să le caute. După 60 de ani de investigații inutile, s-a decis să se închidă Ministry of Defense Ufo desk, o unitate specială din cadrul Ministerului Apărării pentru studiul OZN-urilor. Să nu credeți că este vorba despre o megastructură gen GCHQ, e-serviciul secret britanic, similar cu Agenția Națională de Securitate din SUA, despre spionii, care, datorită „cîrtiței” care a fugit la Hong Kong, știm acum că urmăresc toate apelurile noastre telefonice, poșta electronică, site-urile pe care le vizităm, în numele luptei împotriva terorismului, securității noastre sau, cine știe, cu care alte scopuri. Unitatea desființată era formată din două persoane: un ofițer inferior și un subofițer. Anume ei studiau toate semnalele despre marțieni, farfurii zburătoare, diverși extratereștri pe care i-au văzut supușii Maiestății Sale "- scrie publicația.

"Și, deoarece după mai mult de o jumătate de secol, așa și nu au apărut dovezi credibile nici despre omuleții verzi cu antene pe cap, nici despre civilizațiile extraterestre, Ministerul Apărării a decis să încredințeze inspectorilor spațiului un lucru mult mai util", - scrie autorul.

"Înțelegînd că nu este suficient de a închide unitatea, pentru a convinge lumea că OZN-urile nu există, Ministerul Apărării a emis o declarație: "Noi nu spunem că ei nu sînt. Spunem ca nu am găsit nici o prezență ostilă de pe alte planete ". Astfel, rămînem în așteptarea sosirii de ființe extraterestre. Dar deja fără asistență din partea Marii Britanii", - conchide publicația.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?