X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Încă cinci cişmele vor fi instalate curînd în capitală

21 aug. 2017,, 18:00   Capitala
1856 0

Pînă la Ziua Independenţei, în capitală vor fi instalate încă cinci cişmele.

Directoarea întreprinderii municipale „Apă-Canal Chişinău”, Veronica Herţa, a anunţat că două dintre acestea vor fi instalate în scuarul Catedralei şi în cel al Europei, iar locaţia pentru celelalte trei cişmele va fi stabilită prin consultare cu locuitorii capitalei, relatează Moldova 1.

Cișmelele de la Valea Morilor şi din str. Columna, date în exploatare acum două săptămîni și care au fost vandalizate, au fost reparate și aduse în ordine, a menționat Veronica Herța. Ea a făcut apel la trecători să ia atitudine cînd observă astfel de situaţii.

„Rugămintea ar fi ca în cazul în care noi, trecătorii, oamenii de rînd, vedem că se intervine în mod obraznic la acele cişmel,e să avem şi noi atitudine. Pentru că nu este posibil să punem cameră video şi poliţist la fiecare cişmea. La moment sînt instalate patru cişmele, se lucrează să fie instalate în scuarul Catedralei şi Europei, au fost iniţial planificate şi pentru strada Diordiţa, dar este mai complicat cu reţelele. Probabil pentru celelalte vom veni cu solicitarea către consumatori să decidă ei care este cea mai bună locaţie”, a spus directoarea „Apă-Canal Chișinău”, Veronica Herța.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?