Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

Ghimpu către Marinuța: Am să-i dau trei arginți, nu un leu

25 iun. 2013,, 11:02   Politică
3192 8
Foto: jurnal.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, nu se va prezenta în instanță pentru a-și cere scuze publice de la fostul coleg de partid, Vitalie Marinuța, membru al grupului ”Hadârcă”. Declarația a fost făcută de acesta aseară, 24 iunie, în cadrul postului de televiziune Publika.TV.

”Eu am să-i dau trei arginți. Toți trădătorii merită trei arginți. Este un om fără obraz. Sînt oameni care n-au mamă, n-au casă, n-au principii, care n-au nimic. Să meargă el în instanţă, eu nu am de gînd să merg cu dînsul prin batalioanele lui. El nu merită să se întîlnească cu mine”, a declarat Mihai Ghimpu.

De asemenea, liderul PL a spus că regretă acceptarea în partid a foștilor colegi reformatori. „Aşa o greşeală am făcut! Îmi vine cîteodată să urlu nu ca ursul, ci ca ursul şi lupul luaţi împreună”, a precizat Mihai Ghimpu.

Vitalie Marinuța i-a trimis liderului PL vineri, 21 iunie, o cerere prealabilă de chemare în judecată, pentru a-l determina pe acesta să-i ceară scuze public referitor la cuvintele murdare în adresa sa.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?