X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Percheziții de amploare ale FBI

10 aug. 2017,, 01:30   Externe
2529 0

FBI a făcut percheziții la locuința fostului șef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort. Presa americană scrie că descinderea a fost realizată al casa din Virginia a acestuia.

Potrivit informațiilor apărute în media, agenții federali au ridicat, pe 26 iulie, mai multe dosare și alte documente găsite în locuința lui Manafort, la o zi după ce acesta s-a prezentat în fața Comisiei de Informații a Senatului pentru a face declarații în dosarul referitor la implicarea Rusiei în campania electorală din 2016.

Agenţii federali aveau un mandat cu aplicare largă pe care l-au obșinut de la un judecător după ce au argumentat că există indicii care arată că Manafort nu are de gînd să predea toate documentele cerute în cazul unei citaţii din partea Marelui Juriu, care a fost convocat de către procurorul special Robert Mueller.

Un purtător de cuvînt al lui Manafort, Jason Maloni, a confirmat pentru mass-media din SUA că agenții federali „au executat un mandat de percheziție la unul dintre reședințele domnului Manafort. Acesta a colaborat în mod constant cu organele de anchetă și a făcut la fel și cu această ocazie”.

Nu a fost clar ce documente și materiale au fost luate de la domiciliul fostului șef de campanie al actualului președinte al Statelor Unite, dar este posibil să fie vorba de notițele pe care acesta le-a luat în timpul întîlnirii pe care Donald Trump Jr și Jared Kushner au avut-o cu un avocat rus la Trump Tower din New York în iunie 2016.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?