X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Accesul pentru șase moldoveni INTERZIS în Uniunea Europeană

4 aug. 2017,, 09:31   Societate
6080 2

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:

- o tentativă de trecere ilegală a frontierei moldo-romîne;

- 13 persoane nu au respectat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;

- o tentativă de transportare ilegală a bunurilor peste frontieră;

- șase cetățeni străini au încălcat termenul de ședere pe teritoriul R. Moldova;


- șase conducători auto au încălcat regulile de folosire a vinietelor și de exploatare a vehiculelor;

- opt persoane aflate în conflict cu legea și un mijloc de transport pus la consemn au fost reținute, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

La un cetățean moldovean nu i-a fost autorizată intrarea în Federația Rusă, iar la alți șase conaționali în Uniunea Europeană.

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere, fluxul de persoane a constituit 69 105 traversări, dintre care 35 717 înregistrate pe sensul de ieșire din R. Moldova. La fel, din numărul total de traversări persoane 41 293 au constituit trecerile cetățenilor moldoveni. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 14 532 traversări, dintre care autovehicule cu numere de înmatriculare străine – 6 817 traversări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?