Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sporirea siguranței traficului rutier în capitală, în vizorul poliției (VIDEO)

1 aug. 2017,, 11:12   Capitala
2540 0

În cadrul unei ședințe de lucru au fost abordate mai multe propuneri de sporire a siguranţei traficului rutier pe străzile Chișinăului, notează NOI.md.

La ședință au participat angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de poliţie a mun. Chişinău și cei din cadrul Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţii a Primăriei mun. Chişinău.

De menționat că sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Uzinelor şi Voluntarilor din sectorul Ciocana a fost amenajat de întreprinderile municipale în conlucrare cu Secţia supraveghere transport şi circulaţie rutieră, fapt ce a servit la sporirea siguranţei rutiere şi evitarea creării ambuteiajelor.

Totodată, au fost desfăşurate verificări privind legalitatea executării lucrărilor în zonele de protecţie a drumului, iar persoanele responsabile pe şantier au fost sancţionate cu amenzi în mărime de la 1500 pînă la 3000 de lei, pentru lucrări neautorizate sau nesemnalizate cu indicatoare rutiere. De asemenea, au fost efectuate verificări la corectitudinea aplicării marcajului rutier.

Direcţia de poliţie a mun. Chişinău continuă acţiunile planificate la acest compartiment de comun cu autorităţile publice locale, în vederea prevenirii accidentelor rutiere şi victimizării cetăţenilor.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?