Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Statele Unite vor fi forțate să reducă din posturi la ambasada din Rusia

28 iul. 2017,, 22:30   Externe
1909 1

Statele Unite vor fi forțate să reducă sute de posturi la ambasada lor din Rusia, potrivit unei surse citate de agenția de presă Interfax, după ce Moscova a anunțat vineri măsuri de retorsiune pentru ceea ce ea afirmă că au fost sancțiuni ilegale propuse de Washington împotriva Rusiei, relatează Reuters.

"Nu vorbim despre zeci, ci despre sute de membri ai personalului diplomatic și tehnic care lucrează pentru misiunile diplomatice americane în Rusia", a declarat această sursă citată de agenția de presă rusă.

Rusia a anunțat vineri Statele Unite că unii dintre diplomații americani trebuie să părăsească țara într-o lună și a declarat că va confisca unele proprietăți diplomatice ale SUA.

Răspunsul Rusiei, anunțat de Ministerul de Externe, a survenit la o zi după ce Senatul Statelor Unite a votat noi sancțiuni împotriva Moscovei, punîndu-l pe președintele Donald Trump într-o poziție dificilă și forțîndu-l să adopte o linie dură față de Rusia sau să respingă prin veto legislația și să nemulțumească propriul Partid Republican.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?