X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

"O nouă provocare" - Igor Dodon condamnă gestul autorităților privind deputatul și artiștii ruși

27 iul. 2017,, 22:41   Politică
4344 9

Președintele, Igor Dodon califică interzicerea accesului în Moldova pentru deputatul si artiștii din Rusia, drept o provocare, transmite Noi.md

Pe o rețea de socializare, președintele susține ca acest gest nu face decît sa înrăutățească procesul asumat de președinte de a restabili bunele relații cu Federația Rusa.

„Condamn reținerea neîntemeiată a cetățenilor ruși pe aeroportul din Chișinău. Calific aceste acțiuni ca o nouă provocare orientată spre perturbarea procesului de restabilire a relațiilor moldo-ruse, care se dezvoltă cu succes. Îmi cer scuze față de oaspeții țării noastre, care au fost supuși unor asemenea acțiuni. Mâine, ne vom ocupa de fiecare caz individual. Cei vinovați de acte de samavolnicie vor fi pedepsiți”, a scris Igor Dodon pe contul sau.

Deputatului rus, Pavel Şperov şi unui grup de artişti, care au venit în ţara noastră pentru a participa la evenimentele din stînga Nistrului, le-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova. Aceştia au fost întorşi acasă chiar de pe Aeroport.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?