X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Streleț în apărarea lui Recean: Nu consumă alcool

14 iun. 2013,, 12:28   Politică
2887 5
Foto : noi.md
Liderul fracțiunii Parlamentare a Partidului Liberal Democrat, Valeriu Streleț, susține că intențiile comuniștilor și liberalilor de a crea o comisie care să investigheze circumstanțele accidentului cu implicarea ministrului de interne nu este decît o intenție de a zădărnici desfășurarea ședințelor Parlamentului. După finalizarea ședinței legislativului, Valeriu Streleț a spus că personal cunoaște că ministrul Dorin Recean nu consumă alcool, relatează NOI.md.

“Încercările acestor două extreme, opoziția de pe extrema de dreapta și extrema de stînga, de a periclita ședințele legislativului nu au nimic în comun cu aflarea circumstanțelor adevărate ale acestui incident. Domnul Recean avea alcoolemie zero. Eu personal îl cunosc că nu consumă alcool deloc. Este din cauza drumului”, s-a arătat convins Streleț.

Mai mult, președintele fracțiunii PLDM îl acuză pe fostul ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Anatol Șalaru, că nu a organizat la timp licitația privind selectarea agentului economic care să execute lucrările de reparație pe acel segment de drum.

“Poate dacă Șalaru și-ar fi făcut datoria, nu s-ar fi întîmplat acest accident. Nu ar trebui să se speculeze pe marginea acestui caz”, a declarat Streleț.

Ministrul și viceministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean și Veaceslav Ceban, au suferit miercuri seara un accident rutier pe traseul Rezina - Orhei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?