X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Clubul Bilderberg: Despre lungimea fustelor în sezonul următor

13 iun. 2013,, 15:09   Externe
4259 2
Foto: liveinternet.ru
Anul acesta, atotputernicul grup Bilderberg s-a reunit pentru a decide dacă să readucă în modă fustele scurte și largi, începînd cu sezonul de toamnă, scrie publicația britanică de satiră The Daily Mash.

Ce-au mai înscris în agenda de lucru membri acestui club select și învăluit în mister: dezbateri privind necesitatea prezentării serialul britanic de televiziune Miranda Christmas, dar și alcătuirea listei exacte a raselor de cîini, în denumirea cărora se permite utilizarea terminației „doodle”.

Tom Booker, unul dintre participanți a declarat: „În fiecare an, cei mai influenți oameni ai planetei se adună pentru a analiza chestiuni vitale precum noile nivele ale aplicației Angry Birds sau dacă trebuie montate în livingurile vilelor din afara orașelor lustre de cristal. Și în fiecare an, opinia noastră publică este împiedicată să participe la aceste dezbateri”, a spus Booker.

George Osborne, ministru de finanțe al Marii Britanii, prezent și el la conferință, a comentat, la rîndul său: „Cei care vorbesc despre spiritul conspirativ care domină întrunirile noastre nu înțeleg, practic, totul foarte corect. Noi nu discutăm subiecte care ar putea conduce la schimbări globale, cum ar fi, spre exemplu, trecerea iPhone-urilor într-un diapazon cu culori mai aprinse sau dieta secretă pe care Jennifer Lawrence o ține în fiecare zi de marți.

Noi nu facem altceva decît să dezbatem tot felul de chestiuni plictisitoare de genul crizei economice planificate, interzicerea preparatelor care încetinesc procesul de îmbătrînire sau acorduri secrete cu civilizații extraterestre. Greu de crezut că aceste teme vi se par interesante. A, și încă un detaliu – zvonurile potrivit cărora liderii mondiali sînt niște șopîrle uriașe mascate, sînt o mare minciună. Bineînțeles, dacă nu îl luăm în calcul pe Peter Mandelson”, un influent politician al Partidului laburist.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?