X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

UE va oferi grănicerilor Moldoveni şi Ucraineni tehnologii moderne

18 iul. 2017,, 18:30   Societate
1923 0

Misiunea Uniunii Europene de Asistenţă la Frontiera Moldovei şi Ucrainei (EUBAM) va oferi diverse echipamente şi tehnologii moderne pentru controlul trecerii frontierei de stat, în cadrul programului "Orizont 2020".

Acest subiect a fost discutat la întrevederea delegaţiei EUBAM, condusă de Andrew Tesoriere, cu reprezentanţii autorităţilor de frontieră din cele două ţări, precum şi cu reprezentanţii unor companii austriece de furnizare a tehnologiilor.

Diplomatul a apreciat implicarea plenară a fiecărui participant în cooperarea desfăşurată pe programul vizat, accentuînd importanţa asigurării unor servicii calitative la traversarea frontierei de stat, inclusiv în procesul de testare şi implementare a soluţiilor performante. Şeful Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, Fredolin Lecari, a mulţumit echipei EUBAM pentru promovarea cooperării în cadrul programului "Orizont 2020" şi a reiterat necesitatea modernizării continue a capacităţilor instituţionale prin implementarea tehnologiilor moderne.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?