Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Captură record de țigări la vamă (FOTO)

18 iul. 2017,, 14:58   Societate
2468 0

Vameșii au identificat și anihilat o schemă de trafic ilicit cu țigarete, procurate din magazinele Duty-Free din regiunea transnistreană, notează NOI.md.

Pe acest caz este documentat un cetățean al Republicii Moldova, în vîrstă de 41 de ani, despre care serviciile specializate ale Vămii dețineau informații că ar fi implicat în transportarea ilegală a produselor de tutungerie din regiunea transnistreană, prin ocolirea posturilor vamale interne de control.

Reținerea a avut loc vineri, 14 iulie, în proximitatea PVIC ”Hîrbovăț”, după ce inspectorii Echipelor Mobile au stopat pentru verificări autoturismul condus de către cetățeanul documentat. În rezultatul controlului fizic efectuat, vameșii au depistat 100 de mii de țigarete, marca ”Minsk”, fără timbre de acciz.

Cercetările sînt continuate în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate în schema de trafic ilicit cu produse de tutungerie. Conform procedurii, bunurile au fost reținute în vederea consficării, iar unitatea de transport a fost indisponibilizată pe teritoriul biroului vamal Centru pînă la elucidarea tuturor circumstanțelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?