X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Dan Bălan, multimilionar în euro

12 iun. 2013,, 11:13   Showbiz
13357 1
Foto : danbalan.com
Se pare că numărul moldovenilor care sînt milionari sau multimilionari în euro crește. Recent, interpretul Dan Bălan a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la un post românesc, că proiectul O-zone i-a adus peste 10 milioane de euro. Declarînd că prezentatorul ”l-a prins” cu întrebarea despre banii cîștigați la O-zone, Dan a recunoscut că aceștia i-au revenit pentru drepturile de autor. ”Am luat și 10 milioane. Mai mult chiar. Pentru drepturi de autor, ca autor al pieselor, a fost mai mult", a spus cîntărețul.

Bălan a explicat că banii au venit pentru albumul care a stat mult timp în topuri în Japonia. "Nu este vorba de o singură piesă, albumul compus și produs de mine a fost numărul 1 în Japonia timp de două săptămîni", a precizat acesta. Mai mult, se pare că Dan Bălan are și în prezent venituri frumoase din drepturile de autor asupra cîntecului ”Dragostea din tei”.

Dan Bălan a devenit cunoscut odată cu lansarea trupei O-zone, care s-a destrămat în 2005. După despărțire, fiecare a mers pe drumul său. Interpretul a cucerit America și Rusia, cu mai multe hituri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?