X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Autorităţile au desluşit MISTERUL din jurul EXTRATERESTRULUI ţinut în FRIGIDER de un BĂRBAT

11 iun. 2013,, 18:05   Externe
5075 0
Foto : newsru.com
Un bărbat din China a postat pe internet mai multe fotografii cu o creatură ciudată pe care păstra în frigider, după ce a povestit că a fost martorul prăbuşirii unui OZN. Cu toate că s-a creat o mare vîlvă în jurul descoperirii, autorităţile au ajuns la concluzia că este vorba de un fals, extraterestrul fiind construit din cauciuc de bună calitate.

Fotografiile cu un extraterestru păstrat în frigider de un bărbat din China pe nume Li au creat vîlvă pe reţelele sociale, acesta declarînd că a fost martorul prăbuşirii unei nave extraterestre pe malul fluviului Galben, în apropiere de casa sa, potrivit Daily Mail.

El a spus că incidentul a avut loc în cursul lunii martie, într-o noapte. Ulterior, pentru a opri zvonurile, poliţia din oraşul Binzhou a publicat o declaraţie potrivit căreia ciudata creatură păstrată în frigider era un fals, fiind o replică din cauciuc de bună calitate ceea ce a dus la o serie de fotografii extrem de credibile.

"Extraterestrul pe care un bărbat din Binzhou a pretins că l-a descoperit după ce l-a electrocutat este o imitaţie de înaltă calitate. Corpul este făcut din cauciuc", au declarat autorităţile.

În tot acest timp, blogerii chinezi au încercat să conecteze extraterestrul din Shandong cu un OZN care a aterizat în provincia Hubei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?