Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Daniel Craig, din nou James Bond

10 iul. 2017,, 23:32   Externe
1739 0

Actorul britanic a fost în sfîrșit convins pentru a juca în următorul film James Bond, deși la un moment dat pelcarea sa era dată ca sigură. Daniel Craig, din nou James Bond? Pare 99,99% sigur!

Producătoarea Barbara Broccoli pare a fi cea care l-a convins pe Craig, pentru cel de-al cincilea rol james bond din cariera sa.

Daniel Craig a făcut să planeze serioase îndoieli privind viitorul său în rolul super spionului, cînd a spus că mai degrabă și-ar tăia venele decît să se întoarcă pentru un nou film al seriei, declanșînd numeroase speculații privind succesorul său în acest rol.

Poziția lui a devenit însă mai flexibilă după aceea și, deși s-a scris de mai multe ori că a refuzat sume astronomice pentru a accepta un nou film Bond, s-a spus că starul ar fi fost mereu alegerea numărul unu a producătorilor pentru a continua în acest rol, notează flickeringmyth.com, preluat de Agerpres.

Mai mult și sfîrșitul ultimului episod al francizei – Spectre, 2015 – pare a fi contribuit la aceste zvonuri. În finalul filmului, atunci cînd eroul trebuie să aleagă între fată și carieră o alege, fără îndoială, pe prima.


Zvonurile despre repartizarea in rolul principal a diferiților actori a continuat din 2015 încoace, la un moment dat speculîndu-se chiar că în rolul principal ar putea fi distribuit un actor de culoare.

Daniel Craig, din nou James Bond. Adele, contactată și ea…

Mirror mai scrie și că Broccoli este “decisă” să o convingă pe Adele să interpreteze tema muzicală și pentru Bond 25, după ce coloana sonoră a Skyfall a fost răsplătită cu premii Brit, Grammy și Globul de Aur.

“Craig și Adele sînt împreună o echipă cîștigătoare, sînt cei care aduc bani”, a declarat sursa The Mirror. “A durat ceva timp, dar Daniel s-a răzgîndit și există un consens puternic în birourile celor care se ocupă de Bond că Daniel Craig este din nou 007.

În ceea ce o privește pe Adele, nu se știe ce crede ea în acest moment, dar i-a plăcut să fie implicată în proiectul Bond, așa că semnele sînt pozitive”, a mai declarat sursa citată.

Premiera ar putea avea loc nu mai devreme de toamna lui 2018. Deocamdată nu se știe subiectul însă dacă filmul se va inspira dintr-un volum scris de Jan Fleming, ca majoritatea celor precedente, rămîn “neacoperite” numai patru volume cu celebrul agent in rolul principal – “The Property of a Lady”, “The Hildebrand Rarity”, “Risico” si “007 in New York”

Pînă acum șapte au fost actorii care au jucat rolul agentului 007. Sean Connery a fost primul (1962-1967, 1971 și 1983), apoi David Niven (1967), George Lazenby (1969), Roger Moore (1972-1985), Timothy Dalton (1986-1994), Pierce Brosnan (1994- 2004) și Daniel Craig (4 filme, 2005 – prezent)

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?