X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Doina Sulac face un videoclip la Paris

10 iun. 2013,, 09:00   Showbiz
4638 0
Foto : adevarul.ro
Artista Doina Sulac este la Paris de aproape două săptămîni, unde filmează un videoclip pentru melodia ”Ce-am avut pe lume drag”. Interpreta nu a vrut să povestească prea multe detalii, dar a declarat pentru NOI.md că producția video va conține atît imagini filmate în Moldova, cît și din Franța.

Despre videoclip artista spune că ”îi va da o nuanță frumoasă piesei”, care e despre tatăl ei, adăugînd că a lansat melodia, dar nu e încă promovată la nivelul la care și-ar dori ea.

”Noi nu vom pune în evidenta mare Parisul, doar vrem să legam o istorie din viața mea de el. De ce la Paris? Anume în acest Paris am cunoscut oameni cu care am legat o strînsă prietenie și care mi-au propus să filmăm acest videoclip. Pentru că fac parte din domeniul dat, ei au hotarît că anume această piesă trebuie să o filmăm și eu am căzut de acord cu ei. Eu, personal, sînt de părere că trebuie să ne promovăm folclorul nostru autohton nu doar în Moldova. În țară el și așa e foarte bine cunoscut. Cu cît mai mult o să îl promovăm în afara țării,cu atît mai mult oamenii de aici vor ști de tradițiile noastre, de frumusețea folclorului nostru, într-un final, vor ști de Moldova”, susține cîntăreața.

Cît despre dorul de casă, Doina mărturisește: ”Nu mai pot fără Moldova noastră, chiar dacă ea nu are un turn, o mare, un nu știu ce...oricum, nu pot sta mult departe de ea! Și asta cred că multe spune. Dorul de casa mă apasă mai ales că fetița mea nu este cu mine și are de susținut examene. Eu, ca mamă, îi țin pumnii de aici, de la distanță”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?