Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Leancă despre testele la BAC apărute pe internet în timpul examenului

8 iun. 2013,, 13:43   Politică
4826 3
Foto: epochtimes-romania.com
Prim-ministrul Iurie Leancă evită să comenteze incidentele care au avut loc în cadrul celor două examene de bacalaureat desfăşurate pînă acum. E vorba despre apariția testelor pe reţelele sociale. Solicitat de jurnalişti să comenteze aceste cazuri, Leancă a spus că se va pronunţa după ce se vor încheia toate examenele de bacalaureat, notează NOI.md.

“Nu mă voi lansa acum în evaluări, fiindcă asta trebuie să o facă în primul rînd cei care şi-au asumat responsabilitatea. Mă refer la colegii de la Ministerul Educaţiei, de la alte agenţii şi instituţii abilitate cu asigurarea, în primul rînd, a unor condiţii bune pentru ca elevii să nu se simtă încorsetaţi în a-şi manifesta cunoştinţele acumulate, dar pe de altă parte, trebuie să prevenim aceste fenomene nu neapărat foarte bune”, a spus Leancă.

Prim-ministrul a spus că, după finalizarea examenelor, va fi organizată o şedinţă pentru a formula concluziile necesare în legătură cu desfăşurarea acestora, în comparaţie cu anii precedenţi, şi a identifica problemele.

Menţionăm că testele din timpul examenelor de BAC au fost publicate pe reţele sociale, imediat după începerea examenului. Ulterior, şi Ministerul Educaţiei a anunţat că a înregistrat 139 de tentative de copiere la al doilea examen.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?