Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Concedieri în masă la Microsoft Corp

7 iul. 2017,, 21:00   Externe
2691 0

Recent, compania Microsoft s-a apucat de restructurări masive. Corporația a început să concedieze o parte dintre angajații care lucrează în diviziile de vînzari și marketing, fiind vizate cîteva mii de persoane.

Microdoft Corp. a programat concedierea a mii de angajați din birourile întregii lumi.

Întîlnirile programate cu angajații care urmează să fie concediați se vor desfășura timp de 15 minute într-o sală în care se vor afla, de asemenea, și managerii.

Informațiile sînt oferite printr-o platformă dedicată angajaților globali, 25.000 dintre aceștia fiind prezenți acolo și publicînd detalii despre ceea ce se întîmplă în interiorul companiei Microsoft în aceste momente.

Microsoft urmează să pună accentul pe vînzarea serviciilor de tip cloud pe care le are în momentul de față în oferta publică.

Microsoft nu a divulgat cîte locuri de muncă vor fi dizolvate în această săptămînă, dar zvonurile menționează cîteva mii.


Angajații care nu vor fi concediați acum de catre Microsoft ar putea fi transferați în alte divizii și ar putea avea alte sarcini în interiorul companiei, deci își vor păstra locul de muncă.

Microsoft avea dimineața 121.567 angajati în birourile din întreaga lume, 52.000 dintre aceștia, sau aproximativ 40%, lucrînd în diviziile de vînzari și marketing. Este posibil ca 10% dintre acesti angajati ai Microsoft sa fie concediați de către compania americană astăzi și în zilele următoare, job-urile lor urmînd a fi preluate, cel puțin parțial, de către serviciile cloud.

Pentru Microsoft concedierile din luna iulie au devenit o tradiție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?