X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Mariah Carey, umilită la cumpărături

5 iul. 2017,, 01:30   Externe
1625 0

Mariah Carey a trecut prin momente penibile în timp ce se afla la cumpărături în Beverly Hills (LA), atunci cînd cardurile sale de credit au fost refuzate, dezvăluie luni în exclusivitate RadarOnline.com.

"Își făcea cumpărăturile pe Rodeo Drive, unde cărțile sale de credit au fost respinse", a declarat pentru Radar o sursă care a asistat la scenă. Cînd s-a întîmplat la Louis Vuitton, a crezut că e ceva accidental. Dar atunci cînd s-a repetat de trei ori, ''a fost jenată și umilită".

Carey, în vîrstă de 47 de ani, s-a comportat ca și cum ar fi fost o greșeală, a părăsit magazinele și apoi s-a întors apoi însoțită de stafful său.

"S-a întors cu un asistent și cu managera sa, Stella [Bulochnikov], care a făcut scandal", a adăugat sursa.

Pînă la urmă, cîntăreața nu a plecat cu mîinile goale de la cumpărături, persoanele care o însoțeau plătind cumpărăturile în cash, potrivit sursei citate.


"Mariah dă vina pe managera sa pentru anulările, amînările și vînzările slabe de bilete la turneul său cu Lionel Richie. Ea s-a confruntat de asemenea cu o presă nefavorabilă și a încheiat afaceri proaste. Stella continuă să îi spună ca totul va fi bine, dar nu este așa", a explicat sursa.

Acesta nu este însă singurul ghinion financiar cu care s-a confruntat Mariah în ultimul timp. Artista a cheltuit milioane de dolari, pe care se pare că nu le-ar avea, cu noul său iubit, Bryan Tanaka, după ce a anulat show-urile din America de Sud din cauza plăților întîrziate. În prezent vedeta a dat în judecată compania care a promovat concertele.

Artista a cîștigat doar 6,3 milioane de dolari în 2014 și a cerut 50 de milioane de dolari de la fostul său iubit, om de afaceri Beau Packer, după ce logodna lor s-a anulat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?