X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Primele comentarii ale Ludmilei Putina după divorţ

7 iun. 2013,, 03:23   Showbiz
60438 5
Foto: telegrafist.org
Soţia preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a venit cu o primă reacţie de după divorţul anunţat de oficialul rus la 6 iunie curent.

După spusele Ludmilei Putina, decizia de a aduce la cunoştinţa publicului despre divorţul lor, a fost una comună. Informaţia despre divorţul soţilor Putin a fost făcută publică chiar de Vladimir Putin, după ce soţii au mers la spectacolul de balet “Esmeralda” la Palatul de Stat Kremlin. Ludmila Putina a confirmat că divorţul cu Vladimir Putin este unul “civilizat”.

Vladimir Putin a susţinut idea că “decizia a fost una comună”, iar, la rîndul său, a precizat că situaţia creată în viaţa sa personală „nu este compatibilă cu gradul său de expunere la public”.

„Toată activitatea mea ... serviciul ... mă face mereu sa fiu în vizorul publicului. Există oameni, care categoric nu sînt compatibili cu acest fapt”, - a anunţat Putin.

În plus, preşedintele rus i-a mulţumit soţiei pentru „îndeplinirea misiunii”: “Ludmila Aleksandrovna îşi indeplinea misiunea deja de 9 ani”.

Amintim că, în ultimul timp, Vladimir Putin nu apărea în public împreună cu soţia. Secretarul de presă al lui Putin, Dmitrii Peskov, explica singurătatea şefului prin faptul că Ludmila Putina îşi avea “propriul său orar”.

De menţionat, că cu cîţiva ani în urmă, anumite zvonuri spuneau că Ludmila Putina a intrat într-o mănăstire, pe cînd, în calitate de parteneră neoficială a preşedintelui era Alina Kabaeva, după unele surse. Despre aventura secretă a lui Kabaeva, povesteşte fosta sportivă Iulia Bordovskih în cartea sa “Prostranstvo liubvi”: “Toţi din mediul nostru sportiv şi din afară, ştiau despre aventura “ei” cu “tata”. Şi nu este tocmai vorba despre o rudă apropiată, desigur...”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?