X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4008

Andreea Marin s-a despărțit de medicul turc

6 iun. 2013,, 12:34   Showbiz
9060 1
Foto : ziuanews.ro
La doar cîteva zile după ce și-a anunțat oficial relația cu medicul turc Tuncay Ozturk, Andreea Marin vine cu o veste șoc: cei doi nu mai formează un cuplu. Vedeta a scris despre asta pe pagina sa personală de Facebook.

Iată ce a scris Andreea Marin: ”Eu și prietenul meu, Tuncay, am decis împreună că presiunea mediatică excesivă asupra relației noastre poate face mult rău membrilor familiilor noastre, care nu sînt obișnuiți cu acest mod de viață și mai ales copilului meu, astfel încît hotărîrea noastră este să rămînem doar prieteni pentru moment, fără alte conotații date legăturii noastre. Întrucît telefoanele, mailurile și urmăririle de tip paparazzi fac imposibilă o desfășurare firească a lucrurilor și întrebările de natură intimă, precum și speculațiile, sînt cu mult disproporționate față de realitatea noastră, am decis împreună că fiecare dintre noi să anunțe acest lucru pe facebook-ul său.”

În același timp, și medicul turc a făcut o declarație, pe același site de socializare: ”Eu și Andreea sîntem chiar buni prieteni. Dar am luat decizia să nu luăm această relație în serios. Am renunțat la această relație. Vă mulțumesc foarte mult pentru respectul acordat relației noastre”, a scris Tuncay.

Site-ul libertatea.ro scrie că un motiv al despărțirii pare să fie situația în care se află iubitul Andreei. El este membru al unei organizații islamice moderate "Fethullah Gulen", unul dintre sponsorii spitalului unde lucrează Tuncay Ozturk, care nu acceptă comportamente sociale care ar încălca anumite principii morale. Reprezentanți ai comunității turce din Romania spun că medicul nu ar fi trebuit să se afișeze în public la brațul unei femei, care nu este soția lui.

Relaţia cu Tuncay Ozturk este prima relație a fostei prezentatoare TV după divorțul de Ștefan Bănică, anunţat la începutul anului.

Anterior, Andreea Marin a mai fost căsătorită cu Cristian Gheorghiţă, actualmente director de marketing al unui post de televiziune. Ei s-au căsătorit în 1995, pe când aveau 21 şi, respectiv, 24 de ani. Au divorţat trei ani mai tîrziu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?