Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Experţi americani, în vizită de lucru la Poliţia de Frontieră

21 iun. 2017,, 17:41   Societate
2750 0

Un grup de experţi americani au efectuat o vizită de lucru la Poliţia de Frontieră a Moldovei.

Reprezentanţii Agenţiei de Apărare şi Reducere a Ameninţărilor a Departamentului Apărării SUA şi cei ai companiei "Raytheon" s-au întîlnit cu poliţiştii de frontieră în contextul implementării proiectului "Armele de distrugere în masă – programul de prevenire a proliferării" (ADM-PPP).

„Poliţia de Frontieră rămîne a fi unul dintre partenerii credibili care ştie să-şi onoreze angajamentele asumate anterior, în acel context de eficientizare a procedurilor de control la frontiera de stat, combaterii criminalităţii transfrontaliere şi asigurării unui climat normal de securitate şi ordine publică la frontieră", a menţionat la întrevedere şeful Departamentului Poliţiei de Frontieră, Fredolin Lecari.

Proiectul ADM-PPP are ca scop îmbunătăţirea şi consolidarea capacităţilor Poliţiei de Frontieră de a descuraja, detecta şi interzice trecerea armelor de distrugere în masă şi a materialelor conexe peste frontiera de stat a RM. În cadrul acestui proiect asistenţa este acordată sub formă de echipamente, materiale, tehnologii şi instruiri cu scopul sporirii securităţii frontierelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?