Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Ce a răspuns tatăl lui Stone fiind întrebat dacă fiul său este agent rus

19 iun. 2017,, 13:50   Externe
2473 0

Regizorul american Oliver Stone a declarat într-un interviu pentru CNN că fiul său, care lucrează pentru canalul propagandistic RT, nu este un „agent rus“.

Prezentatorul CNN Brian Stelter l-a întrebat pe Stone dacă fiul său are ceva de-a face cu documentarul „Interviu cu Putin“, lansat recent pe canalul tv amercian Showtime.

„Fiul meu lucrează la RT deja de șase sau șapte ani, este mult mai mult față de cînd a început acest proiect (intervul cu Putin – n.r.). Fiul meu face interviuri foarte interesante. Dar în acest caz nu există nicio legătură și el nu este un agent rus …“, – a spus regizorul, menționînd că se pot afle o mulțime de lucruri interesante din materiale RT.

Stone a recunoscut că este mîndru de fiul său (Sean Stone).

Presa americana a scris ca angajarea la RT a lui fiului lui Oliver Stone reprezinta politica de nepotism în rîndul „conspirologilor” promovată de propaganda rusă.


Stone seniorul este unul dintre teoreticienii cei mai de seamă ai genului din SUA.

Fiul lui nu „a sarit departe de trunchi”. Sean Stone a lucrat inainte cu Tyrel Ventura la emisiunea unui alt conspirationist celebru din SUA, Jesse Ventura numita Conspiracy Theory. Una dintre tezele autorului acesteia este cea a „lagărelor de concentrare ale guvernului federal pregătite pentru cetățeni americani, în cazul declararii legii marțiale”.

Daily Beast comenteaza ca RT, ca de obicei, „promovează extremiști americani și alți nebuni din cercuri politice marginale, oferind publicului internațional pentru tot felul de minciuni și aluzii isterice”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?