X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Crengile doborîte în urma intemperiei din aprilie riscă să ia foc

19 iun. 2017,, 12:32   Societate
2057 0

Crengile căzute după furtuna din 20 și 21 aprilie și depozitate în câteva platouri din sectorul Botanica sunt sub riscul de incendiu.

Cel puțin asta anunță responsabilii de la Primăria Chișinău, care au cerut poliției să patruleze cât mai des locurile de stocare a ramurilor.

„La Botanica avem 4 platouri de depozitare a crengilor uscate, ele au fost umplute până la refuz, pe fiecare dintre ele au fost depozitate câte 500-600 de rute. S-a lucrat cu un agent economic cu tocător de crengi, însă acum acesta are un alt contract și suntem în imposibilitate de depozitare a acestora. Crengile uscate acumulate după calamitatea din aprilie au risc de incendiere. Rugăm polițiștii să le patruleze mai des”, a declarat la ședința de astăzi a primăriei vicepretorul sectorului Botanica, Oleg Rățoi.

La rândul său, viceprimarul Nistor Grozavu a promis că va căuta soluții pentru problemă.

„Vom discuta unde sunt asemenea zone și vom vedea cum pot fi securzate. Vom încerca să readucem tocătoarele pe parcurs, dar deocamdată vom căuta alt loc unde să le depozităm. Altă soluție nu avem, vom deschide încă un platou”, a conchis Grozavu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?