X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Noutăţi bune pentru transportatorii din Moldova

19 iun. 2017,, 11:10   Economie
2906 0

Kazahstanul a majorat de patru ori numărul de autorizaţii anuale pentru transportatorii din Moldova – de la 100 pînă la 400 de unităţi.

Informația a fost comunicată de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor al Moldovei, care a menţionat că această decizie importantă a fost adoptată în cadrul ședinței Comisiei mixte moldo-kazahe în domeniul transportului auto internațional de la Astana, la care a participat viceministrul moldovean al transporturilor Sergiu Bucătaru, comunică NOI.md.

In cadrul ședinței au fost puse în discuție un șir de probleme de actualitate în contextul cooperării bilaterale în domeniul transportului rutier internațional și perspectivele de viitor.

După cum s-a specificat, una dintre cele mai importante realizări obținute în cadrul Comisiei mixte a devenit majorarea de patru ori a cotei autorizațiilor pentru transporturi rutiere în/din țară-terță, respectiv de la 100 la 400 de unități, 100 dintre care fiind recepționate anterior, iar o cotă suplimentară de 150 de autorizații au fost recepționate imediat după ședința Comisiei de la Astana.

Drept urmare, începînd cu ziua de luni, 19 iunie 2017, autorizațiile obținute vor fi puse la dispoziția transportatorilor moldoveni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?