Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Dolce și Gabbana riscă să ajungă după gratii

31 mai. 2013,, 11:31   Showbiz
4157 0
Foto : tsn.ua
Stiliștii casei de modă Dolce&Gabbana, Domenico Dolce și Stefano Gabbana, au fost amendați cu 343 de milioane de euro pentru evaziune fiscală. Procurorul Gaetano Ruta cerut instanței de judecată să-i condamne pe designeri la doi ani și jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală.

Curtea de Apel din Milano a stabilit că designerii au înselat statul cu aproximativ un miliard de euro, obligîndu-i pe cei doi să plateasca uriașa amendă, potrivit revistei Hello!. Autoritatile italiene i-au investigat pe cei doi fondatori ai celebrei case de modă timp de mai mulți ani.

Primele acuzații împotriva stiliștilor, dar și a altor cinci parteneri ai acestora, au fost aduse în 2007, cînd cele două firme ale designerilor, Dolce&Gabbana si D&G, au fost cumpărate de o altă companie de-a lor care funcționează în Luxemburg, Gado SRL.

Autoritățile italiene sînt de părere că firma Gado a fost înființață special pentru a le putea permite celor doi să "fenteze" taxele aplicate de stat companiilor foarte mari. Astfel, profiturile celor două branduri faimoase erau impozitate în străinatate și nu în Italia, unde funcționau, de fapt, Dolce&Gabbana și D&G.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?