Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Ghimpu nu crede în succesul coaliției de guvernămînt

31 mai. 2013,, 03:02   Politică
9443 6
Foto: vesti.md
Vorbind joi seara în Parlament, președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a criticat foștii colegi din Alianța pentru Integrare Europeană, relatează pan.md.

- Coaliția pro-europeană ... o denumire care nu înseamnă integrare europeană. Această denumire a fost propusă și în 2009 de către Vlad Filat, dar am refuzat - a explicat Ghimpu.

Liberalul principal este de părere că partenerii din noua alianță "au făcut o greșeală prin schimbarea denumirii alianței".

- Dar, indiferent de ce cușmă ai, important e să lucreze capul. Dacă veți lucra bine, vă vom sprijini și vom aplauda, - a promis Ghimpu.

În același timp, el a recunoscut că nu poate "să-l înțeleagă în primul rînd, pe domnul Filat."

Dar, de asemenea, nu-l înțelege nici pe președintele PDM, nici Partidul Democrat.

- De ce ați pus semnătura alături de Ion Hadîrcă. Acesta este primul caz în istoria omenirii, cînd un copil dă naștere mamei, sau totuși mama naște copilul. Foștii mei colegi spun că trădarea nu are nimic cu înțelepciunea. Voi nu aveți nimic de-a face cu liberalismul și Partidul Liberal. Liberalii spun în față, și nu lovesc cu cuțitul în spate - a spus indignat liberalul, explicînd că "președintele Partidului Liberal – sînt eu".

- Mă întreb dacă acestea sînt standardele Europei? A distruge fracțiunea pentru a ocupa funcții?, - a reiterat jignit Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?