Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Să vezi și să nu crezi! Intrare cu plată într-un spital din capitală

16 iun. 2017,, 10:01   Societate
13584 12

Taxa turnichetului pentru persoanele care au venit la consultaţie la Institutul Oncologic este de 90 de lei. Despre regulile de acces în incinta spitalului a vorbit șefa Serviciului de presă al Institutului Oncologic, Angela Rodidial.

,,Institutul Oncologic este divizat în două părți: spitalul şi policlinica (Consultativ - Centrul Diagnostic). Toate serviciile de consultanţă li se oferă pacienţilor la policlinică. Din păcate, din recomandările mai multor surse, oamenii vin în orele dimineţii la consultaţie în spital. Din această cauză, se perturbează ritmul normal de muncă din spital şi atenţia acordată persoanelor internate în spital. Turnichetul este o regulă în toate spitalele pentru respectarea regimului şi pentru intrarea exclusivă a persoanelor autorizate", o citează pe reprezentanta spitalului locals.md.

Angela Rodidial menţionează că, dacă o persoană îşi doreşte o vizită la medic din propria iniţiativă, ea este obligată să plătească.

,,Vizita oamenilor la medic este permisă în conformitate cu graficul, celor internaţi - nelimitat. În cazul în care persoanele solicită consultări pe cont propriu, ele trebuie să plătească consultaţia - 90 de lei. Pentru că cel internat trebuie să dispună de îngrijiri medicale necondiţionate şi gratuite, este dreptul lui să fie îngrijit şi asistentele medicale să fie alături în permanenţă. În policlinică, poftim, gratuit, prin intermediul programării, în baza îndreptării. Doar împreună putem îmbunătăţi calitatea serviciilor medicale", a explicat medicul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?