X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Voronin despre eventualul guvern: Este ca un arbore putred

30 mai. 2013,, 16:56   Politică
5051 1
Foto: noi.md
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, compară viitorul guvern, programul căruia urmează să fie votat azi, cu un arbore. În timpul unei pauze luate de deputați, Voronin a spus că PCRM pledează pentru alegeri anticipate, motivul fiind situația gravă din țară, relatează NOI.md.

“Dacă rădăcinile arborelui sînt putrede, acesta nu va da roadă. În astfel de situație, cu un astfel de parlament, care nu poate valorifica împuternicirile conform Constituției, nu poate crea o echipă normală de guvernare, nu va ieși nimic. De aceea noi dorim alegeri anticipate”, a declarat Voronin.

Liderul PCRM a adăugat că nu crede că situația în țară ar putea să se schimbe, dacă deputații care au creat noua coaliție vor vota guvernul în aceeași componență.

“Se va prelungi moartea lor clinică pentru cîteva luni de zile și totuna vor fi alegeri anticipate. Pur și simplu, sînt mecanisme care i-a impus că facă acest spectacol azi. Aceste mecanisme sînt pe interior și se numesc ”mafioți corupți”, dar și pe exterior, care se numesc ”presiuni””, a conchis Voronin.

Totodată, liderul PCRM a dezvăluit detalii despre negocierile cu PLDM și PDM, purtate de membrii PCRM. “În cadrul tratativelor se discuta că sînt de acord cu noi pentru a întrerupe acest spectacol care are loc în țară și de a merge la alegeri anticipate, dar pe urmă au schimbat placa”, a spus Voronin.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?