Eurovision stiri: 522
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Nissan LEAF, 10.000 unităţi livrate în Europa

30 mai. 2013,, 15:02   Ştiri Auto
1982 0

Foto: Nissan

Nissan a anunţat că Sylvie Leroy a devenit clientul Nissan LEAF cu numărul 10.000 în Europa, întărind statutul vehiculului cu zero emisii de cel mai vândut model electric din toate timpurile. Noul LEAF, îmbunătăţit, se lansează pe piaţă luna viitoare.

Nissan LEAF a fost pus în vînzare în Europa în martie 2011, fiind disponibil atunci doar în anumite ţări, dar acum poate fi comandat în toată regiunea, pe măsură ce cererea pentru maşinile electrice a crescut.

„Este un moment important pentru maşinile electrice în Europa şi vine în momentul în care vedem o creştere a cererii pentru Nissan LEAF în toată regiunea”, a declarat Jean-Pierre Diernaz, director al Nissan Europa. „În martie am vândut peste 1.000 unităţi Nissan LEAF, fiind cea mai bună lună de cînd maşina a fost lansată, iar în aprilie, LEAF a fost a doua cea mai vândută maşină în Norvegia”, a mai spus oficial companiei.

„Vedem o modificare a atitudinii pentru mobilitatea electrică, tot mai mulţi clienţi cumpărînd maşini electrice iar infrastructura se dezvoltă într-un ritm susţinut. Am obţinut această cifră în momentul când ne pregătim să introducem noul Nissan LEAF, fabricat în Europa, ce vine pe piaţă cu peste 100 de îmbunătăţiri”, a mai spus Diernaz.

Noul Nissan LEAF este construit la uzina din Anglia şi a ajunge pe pieţele europene în luna iunie. Modelul promite peste 100 modificări şi îmbunătăţiri inspirate de feedback-ul clienţilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?