X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Scrisoarea mamei Jannei Friske către interpretă. Te trec fiorii(FOTO)

13 iun. 2017,, 01:00   Externe
4521 0

Pe 15 iunie se împlinesc doi ani de la moartea interpretei, iar Olga Vladimirova a vorbit, într-o scrisoare deschisă, despre sentimentele ei.

Mama Jannei încă mai comunică cu fiica sa și o simte aproape. Într-o scrisoare emoționantă, femeia a scris tot ce are pe suflet.

„Fiica mea … Au trecut deja doi ani, dar totul în casă îmi aduce aminte de tine. Scriu aceste cuvinte și am lacrimi în ochi.

Acum, mă uit la ceașca ta preferată de cafea, care stă pe unul dintre rafturile de la bucătărie. Este înaltă, de culaorea maro, cu o inscripție în limba letonă și cu o clădire desenată pe ea. Natasha, bona lui Platon, ți-a dăruit-o la a 40-a aniversare. Îți amintești? O femeie drăguță, care a avut grijă de băiatul nostru atîta timp cît am trăit în Letonia.

La noi sînt și lucrurile pe care le-ai adus acum 5 ani, cînd urma să zbori la Miami pentru a-i da naștere lui Platon. Noi nu am atins nimic. Deși, poate că deja ar trebui să facem ceva cu ele.

În camera ta, de asemenea, toate sînt la fel ca înainte. Îmi pare că acuș vei intra, fetița mea. Pe noptiera, lîngă un portret, stă o lumînare, o aprind în fiecare zi și mă rog.am lumină în fiecare zi și rugați-vă. Înainte spuneam rugăciunile împreună, pătrunzînd în sensul fiecărui cuvînt.

Tot timpul îți simt prezența și că ne urmărești. Eu și Natasha sîntem foarte îngrijorate pentru tatăl tău. El tolerează mai greu ceea ce s-a întîmplat. Ei bine, știi cît de emoționant și explosiv îi este caracterul. Sănătatea îl dă de gol, dar încă mai continuă să lupte…

Nataliei îi este foarte dor de tine, umblă în hainele tale. Încearcă să se obișnuiască, este bravo. Serghei o ajută, la ei totul este bine.

Mă rog să te visez, dar așa și nu-mi apari în vise. Atît de mult mi-aș dori să te privesc în ochi și să-ți văd zîmbetul măcar în vis.

De calculatorul cu pozele tale nu mă ating. Este greu, dar nu vreau să-mi chinui sufletul. Deși sînt atît de multe poze frumoase rare salvate, pentru că-ți plăcea să pozezi…Și acum, cînd te văd la televizor sau ascult melodiile tale, aștept să mă suni și să-mi spui cu o voce liniștită și plăcută: „Mamă …“”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?