X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Zi de doliu, în memoria victimelor accidentului rutier cu pelerinii, va fi anunțată în regiunea TransBaikal

12 iun. 2017,, 22:30   Externe
1765 0

Zi de doliu în memoria celor uciși în accidentul rutier cu pelerinii va fi anunțată cea de 13 iunie în întreaga regiune TransBaikal. Despre aceasta a comunicat guvernatorul regiunii Natalia Jdanov, transmite TASS.

„Sîntem obligați mîine să declarăm zi de doliu, să anulăm toate evenimentele de divertisment“, a spus ea. Potrivit vice-premierului administrației regionale Dmitri Cocerghin, directiva corespunzătoare va fi pregătită astăzi.

Autobuzul KIA Granbird s-a răsturnat în noaptea spre 12 iunie în raionul Petrovsk-TransBaikal, în apropiere de satul Hohotui. 10 persoane au murit pe loc, două au decedat mai tîrziu.

Poliția a deschis un dosar penal privind încălcarea regulilor de circulație și exploatarea necorespunzătoare a vehiculelor rutiere. Anterior, Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei atrimis de la Moscova un grup de ofițeri ai Poliției Rutiere pentru a clarifica circumstanțele accidentului rutier.

Vehiculul transporta pelerinii în Cita din satul Urluk, după procesiune. Eparhia din Cita a promis să le ofere ajutor familiilor celor uciși și răniți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?