X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Un american a stat timp de 17 ani în închisoare, pentru o infracțiune pe care nu a comis-o(FOTO)

13 iun. 2017,, 02:00   Externe
3443 0

Un bărbat din statul american Kansas a stat timp de 17 ani în spatele gratiilor, pentru o infracțiune pe care nu a comis-o. El a fost confundat cu adevăratul făptaș, care seamnă izbitor de mult cu el, relatează The Sun.

Richard Anthony Jones a fost eliberat acum din închisoare, după ce a stat timp de 17 ani în spatele gratiilor. Bărbatul a fost acuzat că a comis un jaf în 1999, iar un martor a spus că el este făptașul. Richard Anthony și-a susținut nevinovăția, iar acum a ieșit la iveală că adevăratul infractor seamănă foarte mult cu el.

În timpul audierilor în acest caz, martorul nu a putut să facă diferența dintre cei doi bărbați, așa că Richard Anthony a fost eliberat din închisoare, mai ales că autoritățile nu aveau alte dovezi în afară de această mărturie.

„Nu cred în noroc, ci cred că am fost binecuvîntat”, a spus bărbatul, care a făcut apel în acest caz de mai multe ori. El a aflat, în urmă cu doi ani, că un bărbat care seamănă foarte mult cu el se află în aceeași închisoare. Mai mult, cei doi au același nume de familie. Imediat, bărbatul s-a gîndit că acesta ar putea să fie adevăratul făptaș, așa că a contactat un ONG care se ocupă de astfel de cazuri.

„Am fost uimiți de cît de mult seamănă. Toată lumea are o sosie și, din fericire, noi am găsit-o pe a lui”, a spus unul dintre avocați care s-a ocupat de acest caz.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?