Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Instanța de judecată l-a deposedat pe Mitropolit de casa din pădure (VIDEO)

12 iun. 2017,, 13:52  
5342 1

Contractul prin care mitropolitul Vladimir şi preotul Fiodor Roşca, stareţul bisericii Sf. Teodor Tiron de pe str. Ciuflea din Chişinău, au arendat 1 ha de pădure în apropierea satului Ruseştii Noi, r. Ialoveni, a fost reziliat de instanţa de judecată, pentru o datorie de 8900 de lei.

Pe acest teren, cei doi „slujitori au Domnului” şi-au ridicat două imobile de lux, iar angajaţii „Moldsilva” au stabilit că cele două construcţii sînt montate pe piloni de beton, iar toate reţelele inginereşti au fost montate prin pămînt, lucrările fiind efectuate şi cu permisiunea Agenţiei în perioada 2010-2013. Mitropolitul şi stareţul nu s-au conformat însă deciziei instanţei de judecată, iar ulterior, Moldsilva s-a adresat cu o plîngere la Procuratura Generală semnalînd „acţiunile abuzive ale factorilor de decizie ai SRL „Lemn Construct Prim”, fondată de cei doi.

Firma „Lemn Construct Prim” a fost înregistrată la Camera Înregistrării de Stat (CÎS) la 10 decembrie 2013, avîndu-i ca fondatori pe Nicolae Cantarean, numele de mirean al mitropolitului Vladimir şi Fiodor Roşca, tot el, preotul Nicolae, stareţul bisericii Sf. Teodor Tiron de pe str. Ciuflea din Chişinău.


Citește continuarea pe zdg.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?