Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Românilor le plac produsele cosmetice “Viorica-Cosmetic” ©

12 iun. 2017,, 11:28   Business
6129 0

Primavara a început cu dreptul și în primele zile ale lunei mai a fost inaugurat primul magazin specializat marca “Viorica-Cosmetic” în afara țării, la Iași, România.

Deschiderea acestui magazin este parte a strategiei pe termen lung prin care Viorica Cosmetic urmărește extinderea prezenței produselor sale pe piețele internaționale. Evenimentul a avut loc într-o atmosfera placută și degajată, iar la deschidere au fost invitați toți doritorii. Prezența a fost onorată de catre primarul orașului, domnul Mihail Chirca care a înaintat un cuvînt de felicitarea și a acordat un vot de încredere produselor noastre. De asemenea la deschidere a fost și doamna Maria Borta, director general “Viorica-Cosmetic” care a subliniat ca în magazin vor fi toate produsele din portofoliul companiei.

Pragul magazinului nou deschis este trecut de un număr tot mai mare de vizitatori ,care cu mare interes si admirație procura și își spun încîntarea față de produsele “Viorica-Cosmetic” remarcînd calitățile naturale ale produselor. O atenție sporită din partea consumatorilor români o au brand-le “Viorica Grapes” și “Viorica Spirulina”.

“Apa micelara antioxidanta „Viorica Grapes” curata perfect si hidrateaza pielea fetei si a gatului. Are un miros extrem de placut. Are proprietati antioxidante excelente, reduce oboseala si confera pielii elasticitate. Probabil de asta nu se vede atunci cand dorm foarte putin si sunt extrem de obosita” - posteaza pe blogg-ul său Eliza Tatu, http://www.iloveet.ro/2017/05/06/viorica-cosmetic/ .

“Grija pentru frumusetea femeilor, ingredientele calitative, extractele naturale, si tehnologiile moderne, stau la fundamentul noului asortiment de produse marca “ Viorica Violelle“ - sunt impresiile postate pe blogg-ul Andrei Scarlat, http://aboutfashionstreet.com/2017/05/21/viorica-cosmetic/ .

“Cea mai faină parte este că toate aceste produse au prețuri foarte bune, deci puteți economisi niște bani, fără a face rabat de la calitate” - ne comunică prin intermediul blogg-ului său Simona Nemtanu, http://www.descude.com/2017/05/viorica-cosmetic-acum-si-la-iasi.html.

Cel mai probabil, motivul pentru o astfel de popularitate ridicată a produsului „Viorica-Cosmetic“ este determinată de valorile pe care compania le-a stabilit: pentru a produce numai produse de înaltă calitate, bazate pe componente naturale crescute în zonele ecologice ale Moldovei.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?