Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4007

Ruta 185 a fost anulată în semn de răzbunare politică?

27 mai. 2013,, 15:08   Politică
3120 1
Foto : point.md
Șeful Direcției generale transport și căi de comunicație, Igor Gamrețki, a confirmat astăzi că ruta de microbuz 185 anulată săptămîna trecută aparține fratelui ministrului în exerciţiu al Apărării, Vitalie Marinuţa. Primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, neagă că această decizie ar fi o răzbunare politică.

Igor Gamrețki infirmă supozițiile precum că ruta 185 ar fost anulată pe motiv că Vitalie Marinuța s-a alăturat “grupului Hadârcă”, precizînd că aceasta a fost suspendată pe motiv că nu-și onora obligațiunile de activitate.

”Deja de peste trei luni de zile această rută practic nu activa. Avea doar 4 unități de transport în loc de 15. Ea nu-şi onora responsabilităţile faţă de cetăţeni și față de primărie", a declarat Igor Gamrețki.

În context, edilul capitalei a ținut să menționeze că această decizie nu are cum să fie o răzbunare politică, întrucît locuitorii orășelului Durlești s-au adresat cu un demers către primărie vizavi de activitatea acestei rute înainte ca liberalii reformatori să-și anunțe opțiunea.

"Abateri au loc nu numai la această rută, dar şi la celelalte. Nu contează cui aparține, trebuie să fie aplicată legea peste tot. Ruta nu lucrează de două luni – despre care răzbunare vorbim? Oamenii s-au adresat la Primăria din Durlești pe 22 martie, iar declarația a fost făcută pe 12 aprilie”, a precizat Dorin Chirtoacă.

Decizia privind anularea rutei de microbuz numărul 185 a fost anunțată de Primăria Chișinău la sfârșitul săptămînii trecute.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?