X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Vedetele estradei ruse îl vor felicita pe Eugen Doga

3 iun. 2017,, 17:09   Societate
4455 3

Vedetele estradei ruse se vor aduna la Palatul de Stat al Kremlinului, pentru a-l felicita pe compozitorul, autorul muzicii pentru filmele „Gingaşa şi tandra mea fiară” şi „O şatră urcă la cer”, Artistul Poporului din URSS Eugen Doga, cu aniversarea a 80 de ani.

Pe sărbătorit vor veni să-l felicite Iosif Kobzon, Tamara Gverdţiteli, Ecaterina Guseva, Leonid Serebrennikov, Nina Şaţkaia, Zara, Corul Mare Academic „Мастера хорового пения” şi mulţi alţii. În dialogul cu TASS Doga a menţionat că serata nu va fi o obişnuită „zi de naştere”, ci „un concert cu toate regulile respective”. Cîntecele compozitorului vor fi acompaniate de orchestra simfonică din Moscova „Русская филармония”.

Potrivit spuselor lui Doga, „scopul este nu numai de a mă prezenta personal, este foarte important, ca pe scenă să iasă copii, această evoluţie la Kremlin le va rămîne în memorie pentru toatăviaţa”. De data aceasta pe scenă vor ieşi participanţii la teatrul-studio „Neposedî”, finalista show-ului „Golos. Deti” Eva Timuş şi alte vedete în ascensiune. Protagonistul seratei va participa la concert „de rînd cu toţi artiştii” şi va evolua pentru invitaţi.

Compozitorul şi-a sărbătorit aniversarea de 80 de ani pe 1 martie. Concertul din Palatul Kremlinului va fi partea oficială a festivităţilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?