Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Distracție mare în centrul capitalei, de Ziua Copiilor (VIDEO)

1 iun. 2017,, 15:45   Societate
3315 0

Centrul Chișinăului a fost astăzi împînzit de copii. De la mic la mare, sărbătoriții au venit să se bucure de prima zi de vacanță, dar și de programul artistic divers pregătit special pentru ei, comunică NOI.md.

Însoțiți de părinți, rude sau prieteni, picii au mers în Grădina Publică din capitală, unde au fost instalate „Orășelul Copiilor” și „Parcul Distracției”. Pe lîngă tradiționalul concert de sărbătoare, cei mici au avut ocazia să privească desene animate, să urmărească demonstrații de arte marțiale, să participe la master-classuri și expoziții. Special pentru ei au mai fost organizate competiții sportive, concursuri de șah, show-uri cu clovni. Nelipsite la eveniment au fost dulciurile și înghețata.

Programul dedicat copiilor nu se termină însă aici. Cu începere de la ora 17.00, Ministerul Afacerilor Interne va organiza în Piața Marii Adunări Naționale un eveniment cu genericul „MAI aproape de Copii”. Programul va include o expoziție de mașini retro și motociclete, demonstrații cu cascadori, cu cîinii polițiști, precum și laser show cu roboți.

Ziua Internațională a Copiilor este zi de odihnă pentru bugetarii din Republica Moldova, urmînd a fi recuperată sîmbătă, 24 iunie. Declaraţia de la Geneva cu privire la Drepturile Copilului a fost aprobată în 1924.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?