X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Guvernul a aprobat cerinţele minime de securitate privind exploatarea ascensoarelor

1 iun. 2017,, 13:43   Societate
1462 0

Cerinţele minime de securitate privind exploatarea ascensoarelor au fost aprobate în şedinţa de miercuri a Cabinetului de miniştri.

Noile prevederi vor fi implementate în scopul stabilirii unor condiţii unice în procesul de exploatare, revizie şi reparare a ascensoarelor, menite să asigure evitarea unor situaţii de avarie.

Documentul aprobat reglementează procedura de înregistrare, modul de punere în exploatare a ascensoarelor, scoaterea din uz a acestora, obligaţiile şi responsabilităţile personalului de deservire.

De asemenea, este prevăzut un complex de măsuri necesare pentru o exploatare fiabilă, printre care verificarea tehnică cu o periodicitate de cel puţin o dată la 12 luni şi efectuarea unei revizii generale în caz de seisme majore, oprire din funcţiune mai mult de 90 de zile sau expirarea duratei de funcţionare a ascensorului.

În opinia Guvernului, respectarea cerinţelor de securitate va contribui la protejarea intereselor publice precum sănătatea şi siguranţa persoanelor, protecţia consumatorilor, securitatea industrială şi antiincendiară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?