Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Primele demisii la nivel de Guvern! (DOC)

29 mai. 2017,, 12:11   Politică
5739 0

Ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, și-a depus cererea de demisie. Acțiunea vine după ce liberalii au anunțat pe 26 mai că părăsesc coaliția de guvernare, relatează NOI.md.


„În conformitate cu articolul 6 al Legii cu privire la Guvern nr. 64-XII din 31.05.1990 și avînd în vedere Hotărîrea Consiliului republican al Partidului Liberal din data de 26 mai 2017, privind trecerea formațiunii politice în opoziție, comunic depunerea cererii de demisie din funcția de ministru al mediului”, a anunțat Munteanu.

Potrivit lui, bilanțul activității la Ministerul Mediului va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă, în ziua în care cererea de demisie va fi acceptată și, respectiv, emis actul administrativ necesar.

Liberalul a adăugat la final următorul mesaj: „Braconieri și alte neamuri, nu deschideți șampania, lupta continuă”, a punctat acesta.

Totodată, au anunţat că renunţă la funcţii şi viceminiştrii lui, Igor Talmazan şi Victor Morgoci. Ei solicită Guvernului să ia act de aceste decizii și să includă chestiunea pe ordinea de zi a Guvernului.







0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?