X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4033

Autoframe a organizat acțiunea "Sîmbăta micului pieton"

22 mai. 2013,, 10:30   Societate
2365 0
Foto : allmoldova.com
"Sîmbăta Micului Pieton" – acesta a fost genericul acțiunii de siguranță organizate pe 19 mai pentru copii şi părinţi de către centrul auto AUTOFRAME.

Potrivit Agenţiei "Infotag", organizatorii sărbătorii au invitat nu doar copiii numeroşilor clienţi ai centrului auto, dar şi toţi doritorii.

"Copii şi părinţi, zîmbete şi distracţii – aceştia au fost oaspeţii centrului auto, transformat în această zi într-o poieniţă veselă, unde şi mic şi mare s-au putut distra de-a binelea. Cu toţii au avut ocupaţie pe bunul lor plac – decorarea automobilelor, picturi pe faţă, desene pe figuri de ghips, jocuri cu animatorii, concursuri cu premii", au comunicat pentru "Infotag" persoane responsabile din cadrul centrului auto.

Atmosfera pozitivă a fost creată de Domnul Semafor – un master-calss organizat pentru cei mai mici pietoni care au fost instruiţi despre regulile de circulaţie în formă de joacă.

Copiii, ghidaţi de animatori, au descoperit lumea Drumurilor Fermecate, unde au ghicit indicatoarele rutiere, au respectat regulile de circulaţie, au pictat în stradă o adevărată trecere pentru pietoni. A fost o petrecere deosebită, hazlie şi educaţională în acelaşi timp, atît pentru copii, cît şi pentru părinţi.

Centrul auto AUTOFRAME aduce sincere mulţumiri tuturor celor, care au ajutat la organizarea evenimentului: Inspectoratul Naţional de Patrulare, compania Bemol, partenerii media: Russkoe Radio, instructorii Octavian şi Mihai, angajaţii centrului AUTOFRAME şi sigur mulţumeşte părinţilor care au oferit această sărbătoare copiilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?